Running-Coach

Mijn Verhaal

Bewegen is voor mij altijd een middel geweest om te ontspannen, om alles op een rijtje te zetten. Sporten had ik nodig; vandaar dat mijn keuze om lichamelijke opvoeding te gaan studeren echt geen verrassing was.

De laatste jaren echter, kwam ik niet veel meer aan bewegen toe.
Ik stortte me in het bedrijfsleven, werd ondernemer, richtte 2 bedrijven mee op waarvan het laatste uitgroeide tot een bedrijf van 12 mensen op nog geen 2 jaar tijd. Alles “liep” op wieltjes…tenminste dat dacht ik…
Iedereen in mijn omgeving zag dat ik mezelf aan het “voorbijlopen” was, ik werkte keihard, klopte lange dagen, had een slechte eetgewoonte ontwikkeld, deed niets meer van sport, enkel “liep” ik nog van de ene meeting naar de andere…

De uitvluchten “ik heb het te druk!”, “Nu even geen tijd!” en “Dit is echt wel nog belangrijk!” stapelden zich op samen met de stress die alsmaar toenam. Ik bleef maar doorgaan, want ik wou niet opgeven!

De jaren van verwaarlozing eisten dan ook zijn tol: ik was op het einde moe, op, ik had geen fut meer, de batterijen waren leeg… ik was mentaal een wrak en lichamelijk een hoopje ellende.

Ik moest actie ondernemen! Met pijn in het hart nam ik afscheid van het bedrijf, begon gezond te eten en ging opnieuw bewegen waar ik opnieuw plezier aan beleefde. Deze belangrijke combinatie van bewegen (heart), gezonde voeding (body) en stress verminderen (soul) heeft me erdoor geholpen! Mijn gezond en gelukkig leven heb ik hieraan opnieuw te danken!

En vandaag maak ik er mijn persoonlijke missie van om mensen opnieuw te doen bewegen! Dat wil ik dolgraag doorgeven, sporten is niet alleen lichamelijk, maar het verandert je ook mentaal. Het maakt je sterker, gezonder en je voelt je beter in je vel.

Wat houd je nu nog tegen?